Aytaç

Tarihçe & Vizyon

Aytaç Gıda, 1993 yılında kurulmuş, 2013 yılı sonunda Yıldız Holding bünyesine geçmiştir. Çankırı iline bağlı Çerkeş ilçesinde, 852.000 metrekarelik alan üzerine kurulu işletmemizde üretim yapılmaktadır. Dünyanın en büyük entegre yatırımlarından biri olan Aytaç Tesisleri, günde 750 büyükbaş, 2.500 küçükbaş hayvan kesebilme ve 20.000 ton/yıl hayvansal ürün işleme kapasitesine sahip, günümüzün en gelişmiş gıda teknolojisiyle donatılmış tesis olma özelliğini taşımaktadır. Aytaç tesislerinde besicilikten, hazır paket et ve et ürünlerinin üretimine ve sevkiyatına kadar tüm işlemler bilgisayar kontrolünde gerçekleştirilmektedir.